Over Bar Baggerbeest

Bij ons kun je compleet jezelf te zijn: van Sluisvogels tot Paradijsvogels, iedereen is welkom.

Bar.
We zijn een bar, een plek om wat te drinken, een hapje te eten. Nieuwe mensen te ontmoeten en te verbinden. Stil je honger met overheerlijke steenoven pizza’s. Lust je dorst met een van onze (biologische) wijnen, eerlijke koffie of (Amsterdams) bier.

Stage.
We bieden een podium voor spoken-word tot sing-a-songwriters. Elke derde zondag van de maand kindertheater door en met Hatseflats!*

Heb jij een leuk idee of zou je bij ons een keer op het podium willen staan? Mail ons: proost@barbaggerbeest.nl. Wie weet staat jouw concept of talent binnenkort bij ons in de spotlight.

Culture.
Bar Baggerbeest is onderdeel van Broedplaats Baggerbeest hét culturele ankerpunt van de stadswijk-in-wording: de Sluisbuurt. De broedplaats bestaat uit vier gebouwen met in totaal 72 ateliers & werkruimtes. In de ateliers vinden workshops en andere programmering plaats. Op de binnenplaats komt een podium waar we minifestivals en makers-markten kunnen organiseren.

Club.
Op vrijdag, zaterdag en zondag bieden we na 21.00 uur ruimte voor culturele programmering. Avonden waar we de bar omtoveren naar club. Hiervoor zetten we concepten op, zoals de Sluisvogel-avond en club Karkas. In samenwerking met andere partijen gaan we ook nog meer mooie feesten en mini-festivals organiseren.

Wil je, je eigen feestje organiseren? Je verjaardag groots vieren? Je kan bij ons de hele tent afhuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bellen = sneller! Neem contact op met Onno via 06-46108272 of 020–3080013. Je ideeën en wensen mag je ook op papier zetten en naar ons mailen: proost@baggerbeest.nl.

* Check onze socials voor de meest recente programmering.

Baggerbeest
De naam van de broedplaats verwijst naar een mytisch amfibisch diertje dat hier uit het slib van het IJ is gekropen om zich nieuw terrein eigen te maken. De naam is bedacht door Wouter Valkenier.